Brukerdiskusjon:Sunflower

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hei.

Hvis du setter et kolon forran hver linje:

: Hvordan er det mulig å tilbe et menneske?
: Det er gudene som fortjener en slik opphøyelse
: Ikke et menneske med feil og mangler

så ser det slik ut..

Hvordan er det mulig å tilbe et menneske?
Det er gudene som fortjener en slik opphøyelse
Ikke et menneske med feil og mangler

Jeg la diktet TILBEDELSEen egen side formatert slik for å vise hvordan det kan se ut. Det ligger fortsatt med tittelen Sunflower også.

"MediaWiki" (programvaren nettstedet bruker) har egne sære måter å formatere tekst på, desverre blir to linjer under hverandre til én linje med mindre det er et kolon forran hver linje. Jeg gikk ut ifra at det var linje-for-linje du ville at diktet skulle se ut ettersom det var sånn det er skrevet inn.