Brukerdiskusjon:Varvara

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Til Marie

Se alltid framover og gå bestemt veien du har valgt, Men husk å se deg tilbake, og til begge sider, Gå gjennom alt det du har lært.

Lev livet med stolthet over den du er, Sett pris på de små ting, Deg selv og de som står deg nær.

Aldri glem å elske, håpe eller tro, Ingenting vil da umulig være, Og ha aldri anger for noe du har gjort .

Vær forfatteren som sin egen skjebne dikter opp, Vær en modig kriger, kjempende for dine drømmer og mot dine mål!