Brukerdiskusjon:Wimsien

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


<dikt> Bare du er her blir jeg glad, det er deg jeg vil ha. Men å si det til deg, å nei... det vil få deg til å gå fra meg.

Istedet vil jeg lede deg til å tro, i forholdet mellom oss to; at også jeg er uten følelser, slik at du beholder din ro.

Men en dag, min kjære, skal jeg fortelle deg... at joda, jeg elsker deg og du er alt for meg.

Men ikke ennå, når du er så utrygg.... <dikt>