Bussen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bussen er tom, men setene er opptatt
Hjulene ruller før setet er rukket, tvinger meg ned til deg
Men du er tom, borte, men du er jo der?
Hjulene ruller, men jeg vil av, hvorfor stopper du ikke?
Første stopp, andre stopp, stopper ikke
Men jeg vil jo av?
Ute der, hvor fargene preger verden, ute der må jeg finne tilværelse
Hvorfor merker du det ikke,
hjulene som ruller forbi stoppene, skal du ikke av?
Ingen enser, bare tomme blikk, alle er borte,
underligheten svirrer og legger seg som et lag under det høye taket
Hjulene ruller, men jeg er jo her, hvorfor er ikke du?
Hjelp meg,
nå er jeg jo langt fra stoppet mitt
Er det her jeg skal være nå?
Blir jeg tom nå?



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.