Dødens entré
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Til og med døden stikker av
Når døden annkommer
Sorter etter dato
Sorter etter poeng
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne
her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De
registrere Dem
og/eller
logge inn
. Det er ekstra gratis.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer