Dab

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

──────────────────▄▄───▄▄▄▄▄▄▀▀▀▄──▄
────────────────▄▀──▀▀█▄▄──▄────█▄█▄▀▀▄▄▄▄
─────────────────▀█▀────▀▀▀▀█▄▄▄▄───▄▄────▀▀▀▀
─────────────▄▀▀▀▀▀──▀█▄▄▄▄▄─▀▀▀▀▀█▄███▀
──────────────▀█▄▄▄──▀▀─▄▄▄▄──────────▀▀▀▀█▀▀▀
───────▄▀▀▀▄▄▀▀████▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄───▄▄▄▄──▄█░▄█
────────▀▄▄▄▀▀██▀▀▀▄█─███▄──██─────▀██▀▀─█░░██
────────────▀█─▀▀█▄█▄─▀▀▀───█────────────▀█░▀█
─────────▄▄▀▀─▀▀▀▀░░▀█────▄█▄▀────────────█░░░
───▄▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░▀██▀▀▄▄▀▀──────────██░░░
▄▀▀▄████░░███████░░▄▄▄▄░░▀█▄─▀▀──────────▀█▄▄░
█░░█████▄▄███████▄██████▄▄░▀█──███▄▄────────█▄
█░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░▀▀▀░░█─▀███▀───────▄█▀
─▀▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▀─────────────▀█░
───▄▀▄▄▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█────────────────█
▀▀▀─▀▄▀█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█───────────────▄▀
─▄▄▀▀──▀▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░█────────────────█░
▀────────▀▄░░░░░░░░░░░░░░▄▀──────────▄█▄▄────█
───────────▀▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▀────────────▀██▀────█
────────────█░░░▀▀▀▀██████████▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
───────────▄▀░░░░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░░░▄▄░░░░█
───────────▀▄▄▄░░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░░░▀█▀░░░█
░░▄░░░▄░▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░
░░█▀▄▀█░█▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░
░░█░░░█░█▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░▄▄▄░▄░░░▄░░▄▄▄░▄▄▄▄▄░░▄▄▄░
█░░░░█░░░█░█░░░░░░█░░░█░░░█
█░▀█░█░░░█░░▀▀▄░░░█░░░█▀▀▀█
░▀▀▀░░▀▀▀░░▄▄▄▀░░░▀░░░▀░░░▀
Despacito