De der oppe

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

De
De er dem
Dem som leder an
Dem som vil vise vei
Som fatter hvor lederen skal sitte
Hvilke egenskaper han skal besitte
Hvor hensikten ligger
I de krav som stilles, de regler som drilles
En hensikt som impliserer et helt folk i en hel nasjon
Eller en person
De er dem som skal lytte, ikke ignorere, de skal disponere, ikke kuve
Til en skål, med vegger som ruver, over våre hoder, over deres egne syndefloder
Isolert i sin egen båt
...
Her nede, er de, de som bærer alt, de som kjemper frem, og ikke kan fatte hvor lederen sitter
Hvor hensikten ligger



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.