De utroligste minner

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du kom inn i mitt liv,
akkurat som du gikk forbi en sti.
Du er helt utrolig,
selv om du noen ganger er urolig
Vi har de beste minner,
håper ikke de forsvinner.
du er en god venn,
som ofte gir en god bamseklem.
du er der når jeg trenger deg.
du kan stole på meg,
og jeg kan stole på deg.
du er som en søster,
som er der og trøster.
Håper vi ikke glir fra hverandre,
og ikke lar oss forandre.
Håper vi er sammen livet ut,
tut, tut.
For når vi er i farta,
begynner folk å lure.
Hva er det som skjer?
jo, det er vi som er ute å råner.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.