Deg (RainbowMind)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDeg
av RainbowMind
Tenkt om jeg kunne se deg igjen, bare for et enkelt minutt
Da kunne jeg fortelle deg hvor fantastisk du er
Hvor vakker du er
Uten på
Og innen i
At du så meg
At du slår meg
BAller er digg
Jeg klarte ikke redde deg ..
- av RainbowMind (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer