Den anadrome Dr. Pung

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

dr. Pung
er oftest from
og kommer ei med
drittprat

og heller ikke tomsnakk
dr. Pung
kan være grim
men ikke uten
årsak

en skjøge på en barkrakk
dr. Pung
er ganske ung
men også ganske
gammel

en and i andedammen
dr. Pung
han er en mann
som liker seg i
badevann

med salt og såpe sammen


av Diktsekk (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.