Den gangen jeg møtte deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg satt alene og var ensom. Uten noen familie, uten en venn å stole på . Du kom bort å sa : Michelle ? La meg si deg noen ord. Jeg elsker deg for den du er .