Den gode dagen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

        Den gode dagen
        spring mot meg,
        med lette lokkar
        i vegkanten,
        og skitne never
        med engsolei.
 
        Den gode dagen
        klukkar lett
        gjennom ekrene,
        og er ei jente
        å lyfte opp
        mot sola.
 
        Den gode dagen
        spring berrføtt,
        og med skrubbsår
        strør solfrø
        og teiknar
        Paradis.
 

*



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.