Den hvite due

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Din stemme er så myk og beskjeden
Gleden skal beseire vreden
Sultens øyne finnes
moden frukt skal overvinnes
Hengivenhetens stemme taler om ærlighet
Denne mørke høst skal gi deg kjærlighet
Ikke fornekt!
Dette livets konfekt
Nyt den søte druen
Møt den hvite duen



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


av Jenna (ris og ros)

<comments />