Desember

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Når mørket lukker seg
  om dagen
  og gjør natten kald
  
  Når krystaller dekker marken
  med myke fall
  Når lyset lever i lykter
  og skjenker mørket liv
  
  Da venter lille hestehov
  på en lysere tid