Det er aldri for sent

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Skyggen farer frem
stor og mørk og slem
erstatter lysets glede
med sin vonde vrede
 
Alt blir mørkt og trist
den kommer med litt list
plutselig er alt sort
og du vil bare bort
 
Men lyset kan komme igjen
og på ny bli en venn
det gleder å jage skyggen bort
før alt blir helt sort