Det er vennene dine som gir deg liv

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er vennene dine som gir deg liv,
ikke la bekymringene gjøre deg stiv.

vennene dine er de som gjør deg til den du er,
gå å fest med din venn i det solfyllte vær,

det er ingen andre enn du vet enn dine venner
ikke bry deg ikke om de du vet om, bry deg heller om de du kjenner!

for når målet er nådd
er livet godt.