Det finnes alltid håp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi har alle dårlige dager i blant

Noen har flere enn andre

Jeg er blant de

men er det noe jeg har lært

så blir jeg sterkere ved motbakker

og om det ikke går over

så blir det alltid bedre

Det finnes alltid håp

ved toppen av motbakker

Det er det viktig å bli minnet på i blant