Dikt far
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkdu er den beste
jeg blir den nestë
du er den kuleste faren værden har
det er dumt at du drar
jeg elsker deg
du elsker meg <3<3<3
du er den beste
jeg blir den nestë
du er den kuleste faren værden har
det er dumt at du drar
jeg elsker deg
du elsker meg <3<3<3
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (de28f2b1d5)
Permanent lenke |