Dikt om fest

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Fest e best ingen protest
Du som e kul, drikker seg full
På Øl å Sprit
Du har pynta deg for damer
og du skal ha de gøy så då
må du drikka deg full på øl

Skrevet av Jon Olav Hansus


Fest fest fest fest
Vi alle like fest
Fest fest fest fes
Vi alle har fest
Helga eg komme
å festa skal somme
Fest

Skreve av Svein Erik Gjornson


Olav har fest Peder har fest
Svenn arne har fest
Per tore har fest
Peder ståle har fest
Utan om jon han va dom

Skreve av jon magne torsen pedersen

Tore andre Magneson peders arne knut tore jon jenst svein bjørn geir siren per fest sa dei å de blei de besta noken gong

Skreve av Jum Gon



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.