Diktkonkurransen våren 2007

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Diktkonkurransen våren 2007 begynner straks en eller flere bedrifter sponser oss med brukbare premier.

Premier[rediger]

Dersom De eller Deres bedrift ønsker å sponse oss med en premie kan De skrev opp Bedrift - Premie på denne siden (Husk at De må sende premien direkte til vinneren da dikt.org ikke har personell i nærheten av Norge). De må også bekrefte at de er villig til å gi bort gitt premie pr. epost (dikt@dikt.org).