Din Samvittighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kan du elske med øynene
og vise det i ditt smil.
Kan du se deg i speilet
og innrømme at du er min.
Jeg vet at du liker meg,
for du holder meg så nær.
Jeg vet at du ikke sviker meg,
for det finnes ikke noe som heter svik her.

Jeg er din samvittighet,
gjennom godt og vondt.
Jeg bærer dine bører,
lett eller tungt.

Men husk en ting når du ser på deg selv,
Si: "Du er fantastisk!"
-hver dag og hver kveld!