Dine ord gav meg en tanke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dine ord gav meg en tanke
mine tanker gav deg stri
min vin den gav deg glede
og det tror jeg at du mente.

Din hånd den gav meg varme
din munn den gav meg smil
det eneste vi manglet
var en hverdag fylt med tid.

Vi snakker ikke lenger
din varme og ditt smil…
Nu er det hele frosset
et minne lagt på is.

Den is kan ikke spises
din munn har ikke smil
din hånd har ingen varme
hvor ledes nu min sti.

av Marit Irene Jensen.