Diskusjon:17. Mai-song

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

17.MAI

17.MAI ER GLEDENES DAG
DA MARSKJERER VI I LAG

VI HEI SER FLAGGET OPP
TIL STANGENS HØYE TOPP

HIPP HURRA NÅ SKAL VI FESTE
FOR DENNE DAGEN ER DEN BESTE

KORPSET SPILLER VÅR NASJONALSANG
HELE DAGEN LANG

VI FÅR BOLLER OG BRUS
OG FESTER I SUS OG DUS

RØDT, HVITT, BLÅTT
DET ER FLAGGET VÅRT

KHADIJA 10 ÅR