Diskusjon:En venn som deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er et fint dikt. Problemet er at det er stjålet fra Dikt.no og forfatteren er meg. Greit at dikt brukes, men det bør refereres til opphavsmann og uten tillatelse.

Hilsen Not007

Jeg ser jeg la inn diktet 24. okt 2008 kl. 05:48. Jeg har ingen anelse hvor jeg fant det, men jeg har aldri tatt noe som helst fra dikt.no noengang. Jeg burde nok sjekket _hvor_ det opprinnelig kom ifra, søkte og så det ble lagt ut på "Lagt inn: kl. 13:18 - 09.11.05". Jeg kan gjerne slette diktet om du vil det. Du kan også eventuelt bare endre siden og legge til info om opphavsmann etc. :-) Det er ditt dikt, så det er helt opp til deg. --Oyvinds 26. apr 2011 kl. 23:50 (UTC)