Diskusjon:Hjelp

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ett hjerte kan slå. Ett hjerte kan briste. En venn kan man få, en venn kan man miste. Men dypt i mitt hjerte der ligger du gjemt. En venn som deg blir aldri glemt.