Diskusjon:Lol

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg ser ditt ansikt

jeg ser ditt ansikt
i stillheten på et tog om ettermiddagen
i det gule vinduet i et tog som passerer
i kinosalens blå bevegelse
jeg ser ditt ansikt
i drømmens revner når hatten har eksplodert
i speilet hjørne før rommet brenner ned
i elvens skygge der strømmen snur
jeg ser ditt ansikt
i alle ansikter
ditt ansikt er lys
ditt ansikt er mørke
dine trekk
ennå formet
ditt blikk
ennå ikke løftet

jeg ser ditt ansikt
i min elskede pust
og alltid snur du deg bort
og alltid ser du meg i øynene