Diskusjon:Maria! se, hvert Lindeblad

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

det haster

vi på skolen skulle ha et sammendrag om romantikke, nasjonalromantikken. jeg var borte da det sa det og delte grupper. vi var tre på gruppa, men en kommer ikke når vi skal famføre. så det er bare meg og han andre igjen. jeg trenker hjelp til jeg skal skrive et kort sammnendrag hva dikte Maria! se, hvert Lindebla handler om.


JEG HÅPER DERE FÅR DENNE BESJENDEN SÅ FØRT SÅ MULIG. HÅPER DER SVARER MEG