Diskusjon:Norske Dikt - forsiden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

kakao er godt og du er like så! Ha en fin dag videre.

ASL / Dating

hei.
hallo!
hva skjer?
vi måtte finne dikt så jeg bare chillern her! Hva heter du?
Nina heter jeg!
Jeg heter Mathias! Skriver du dikt her eller no?
Hei Mathias! jeg bare leser noen dikt.
Har du noen favoritt? Vi har friminutt
Nei jeg pleier ikke å se på dikt ofte egentlig
Hvor gammel er du?


  Jeg er 43 år

Gåte

Ka farsken sku me gjort uten havet, sku me bær båtan å skøtt feskan?


Stavefeil: Forfatteroveriskt ... versego

Test