Diskusjon:Prøven
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkjeg er mannen som svever
gi meg noen bever
gi meg litt ros og kos
so får du en man med en trese
extra, kiwi, rema og spar
nå skal jeg sveve til far
jeg er mannen som svever
gi meg noen bever
gi meg litt ros og kos
so får du en man med en trese
extra, kiwi, rema og spar
nå skal jeg sveve til far