Diskusjon:Roser er røde

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Roser er røde fioler er blå alle kommer til og elske deg nå

roser er røde

Roser er røde fioler er blå mamma kommer til og flå deg nå

Roser er røde

Roser er røde fioler er blå alle titer ned på guttene nå:)

roser er røde...

Roser er røde fioler er blå alle digger jenter nå...kbj