Drømmeknuseren
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Du trodde du fant drømmen
egentlig var du på rømmen
Drømmen var bare en flukt
for ut utsette den bukt
man med fortiden
så unngålig må ta
Du trodde du fant drømmen
egentlig var du på rømmen
Drømmen var bare en flukt
for ut utsette den bukt
man med fortiden
så unngålig må ta