Dr. Herman Fjelde

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Min Tanke flyg mot Vesterheim ikveld,
der Sol gjeng ned yv' Præria i Eld,
ein trufast Son, Mor Norig, der du mista!
Aa, lat meg leggja stillt paa denne Kista
ein liten Lyngblom ifraa «Gamlelandet».
aat han, som hugvarm knytte Systkinbandet!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.