Drakta
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkNokon har teke frå meg drakta mi
Eg ville det ikkje sjølv
Men eg blei ikkje spurt
Bakom meg står nokon
Og gler seg
Det einaste som tel
er vi
Nokon har teke frå meg drakta mi
Eg ville det ikkje sjølv
Men eg blei ikkje spurt
Bakom meg står nokon
Og gler seg
Det einaste som tel
er vi
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (684864aa53)
Permanent lenke |