Du er alt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mister jeg penger, mister jeg litt.
Mister jeg venner, mister jeg noe.
Mister jeg kjærlighet, mister jeg mye.
Mister jeg deg, mister jeg alt.