Du er alt for meg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu er den beste gutten i mitt liv jeg elsker deg
Jeg savner deg masse du betyr alt for meg
Du er så fineste og søteste kjæresten min for alltid
Jeg kommer alltid til å være her for deg
Du er en kjempe morsom og positiv gutt
Jeg kommer aldri til å forlate deg
Du er så veldig snill og grei
Jeg er så utrolig glad i deg
Det er kun deg jeg vil ha
Du er bare min og du er kun min
Jeg savner deg
Love you
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer