Du er alt for meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du er den beste gutten i mitt liv jeg elsker deg
Jeg savner deg masse du betyr alt for meg
Du er så fineste og søteste kjæresten min for alltid
Jeg kommer alltid til å være her for deg
Du er en kjempe morsom og positiv gutt
Jeg kommer aldri til å forlate deg
Du er så veldig snill og grei
Jeg er så utrolig glad i deg
 Det er kun deg jeg vil ha
Du er bare min og du er kun min
Jeg savner deg

Love you



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.