Du og jeg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du og jeg
vi går samme vei
vi vet hva vi vil
vi vil hværandre
ingen andre
samme hva
vi har det så bra

gleden er vår
gleden er min
gleden er din