EN PINNE

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

EN PINNE En pinnen er min venn en pinne kan bli med meg hjem jeg liker iskrem på pinne det smaker som popcornkrydder popcornkrydder er ganske godt i allefall om man liker det ja jeg har ikke noe mer og si egentlig. men SAFT er sprudlende godt med isbiter TAKK FOR OPMERKSOMHATEN TAK FOR MEI!