Elgekatter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Elgekatter i skog og hei Så møter du dem og sier hei på deg. elgekatter er søte og gode når de svever på nesen til frode. dette var mitt flotte dikt gå og få ebola for det er en plikt. U f8cking With m8?