En Impuls

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Enimpuls.jpg

En impuls i Sort og Hvitt
blir formet til et dikt
En bil glir sakte frem
et kors det er på den
Den bringer nå en venn
på siste reisen hjem
Til engler og til Gud
dette ble hans siste tur.

av Marit Irene Jensen.