En Rose

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Enrose.jpg

Som en rose på min vei
vil jeg alltid minnes deg
I mitt hjertet du får bo
der jeg ei kan finne ro.

Rosen binder våre bånd
i glede, savn og sorg
Du vil alltid være med
i tankene ett sted.

Vi tenner så et lys for deg
og slipper minner inn
Det hjelper bitte, lite grann
og slippe livet til.

av Marit Irene Jensen.