En dag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En dag på veien er ikke rare greien.
Mange å se. Ikke verd en eneste tanke.
Mange gale å rare å se. Men de så ikke mæ.
Jeg er bare en av mange som ligger i veien for deg.
Jeg har ikke store farten. Men det går så fort som det kan gå.
50 tonn rører seg så fort det kan gå.
Jeg elsker det jeg gjør. Selv om det er mye rør.
9 timer kjører je. Sove gjør je å.
Livet på veien er en livstil. Ikke en jobb som alle andre.
Vi viser hensyn og slipper deg forbi.
Det vi alle ser frem i mot er å komme hjem til den man elsker mere enn jobben.
Vi er mange på veien. Og vi alle jobber for nettopp deg.
Vi bringer varer. Så du kan ta med deg hjem fra butikken.
Vi er stolte over det vi gjør.
Vinteren kan være ett helvete. Sommeren er vår kose tid på jobben.
Bare husk at når du ligger bak oss. Så tenker vi på deg. Og ser etter ett sted å slippe deg trykt forbi.


av OveKristian (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.