En liten Gutt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En liten gutt til verden kom,
et år fikk han bli,
før han vendte om.

En stormfull vinternatt,
med sykdom og smerte,
han kjempet en kamp,
som vi dessverre tapte.

En søster sto der med tårer på kinn,
hva hadde skjedd med lillebroren min.
En liten pjokk med gyllent hår,
vil aldri leke mer i bakgården vår.

av Marit Irene Jensen.