En skolegutt bosatt på Jaren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En skolegutt bosatt på Jaren var ikke den glupeste karen Karakterene hans var helt uten glans Sa mora: "Det har han fra faren!"