En vinter natt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

en benk
stille står jeg
en kald og mørk vinter natt
venter på at noen skal varme meg.


stille står jeg
uten noe vei å kunne gå
venter på sol og sommer og at kulden skal gå forbi.


stille står jeg
dag og natt og venter på drømmen om å gå
jeg vet min tid snart er over, men jeg kan ikke gjøre noe med det
for stille står jeg her en vinter natt

skrevet av R&C


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.