Entro 3,14

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg har blodige buser
for jeg har snorta for mye
og det suser i hodet
at jeg er helt på trynet

jeg har gjengrodde lunger
hakke kjent friskluft på lenge
hvis det piper i halsen
er det et hull jeg må stenge

jeg har velvoksen lever
for jeg er tørst hele kvelden
jeg har en kropp som krever
tilførsel av vann ganske sjelden

   min verdensmaskin
   kunne trenge litt service
   den er ikke så fin
   som jeg husker fra før

   mitt tempel av kjøtt
   ser snart ikke ut mer
   det harde blir bløtt
   og det bløte sklir ut

tror jeg må ha meg et skudd


av Diktsekk (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.