Epidemi dropdown, mot ensomheten.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

"A casual dropdown."

Dikt; Det er Corona-tider, og, jeg føler meg ensom.
På tide å ta kontakt med en venn, eller noen jeg kjenner.
It's time for a dropdown.

Mannen og kvinnen møtes, de kjenner hverandre,
kanskje ikke så godt, kan man prate med en fremmed?

Vi er hjemme hos kvinnen. Mannens residens er for høyvelbåren,
kvinnen må ikke være i hans makt.

På tide med dropdown, .., vi legger oss på tre-seteren, mannen,
kvinnen på to-seteren, hjemme hos kvinnen, som er meg,
vi starter praten.

Avslappet på sofaen, ligger jeg og prater, med en mann.
Mannen kan prate, vet jeg sikkert.
Dette er en dropdown, i ensomme Corona-tider, og vi skal ikke bli godt kjent.
Det holder med en prat, mens vi ligger på hver vår sofa.

av Markus Gyltnes, 2021.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.