Er

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Den kan ikke tenkes
 kan ikke kreves
 kan ikke bli gitt
 kan ikke vokse

tanker kan gjemme den
usikkerhet minker den
jeg kan glemme den

den må erfares
 må leves
 må oppdages

for den skapes nå
 kun i dette åndedrag
den har alltid vært der
og svikter ikke

Jeg ser den
   ser den i speilet
det levende speil jeg kaller min kjære


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.