Er du der?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kan du høre meg?
Jeg roper på deg.

Jeg hyler og skriker,
det er jo deg jeg liker!

Kan du se meg?
Jeg har pyntet meg for deg.

Jeg har på kjolen du syns er så fin,
I et håp om at du kanskje blir min.

Kan du huske meg?
Jeg gjorde jo alt for deg!

Er jeg i tankene dine,
slik du er i mine?

Du er nå kun et minne,
et jeg håper aldri vil forsvinne..


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.