Erik

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Erik er et jævla svin. Satans personlige hore. Morra er mann og faren liker det. Jeg elsker å slurpe testiklene til Hans Adolf.

Exsúrgat Deus et dissipéntur inimíci ejus: et fúgiant qui odérunt eum a fácie ejus.

Sicut déficit fumus defíciant; sicut fluit cera a fácie ígnis, sic péreant peccatóres a fácie Dei.